Energiemodule KITTEY
modulaire oplossing
volledig geïntegreerd
een meerwaarde
voor je woning

Hoe werkt KITTEY Energiemodule?

De KITTEY energiemodule zorgt voor het verwarmen, koelen en ventileren van je woning. KITTEY is een complete vervanging van de CV-ketel en combineert een lucht/water warmtepomp met een energie- efficiënte warmtebatterij. De lucht/water warmtepomp zorgt ervoor dat er met behulp van buitenlucht  warmte wordt geproduceerd.

Deze warmte wordt opgeslagen in de warmtebatterij.
In de winter je woning behaaglijk warm, in de zomer
lekker koel en altijd een gezond binnenklimaat.

Geschikt voor elke woning

KITTEY is geschikt voor elke woning.
Het is belangrijk dat er voldoende ruimte in de tuin is voor het plaatsen van de energiemodule. Het basisformaat van de energiemodule is circa 3,2 x 0,8 x 1 m (b x h x d). KITTEY wordt op maat geleverd en kan op basis van wensen een andere indeling en formaat krijgen.

KITTEY ontwikkelt mee

De technische ontwikkelingen gaan snel. KITTEY wordt voorzien van de modernste installaties en software en krijgt wanneer nodig een update. Als woningeigenaar beschik je hiermee altijd over de meest efficiënte apparatuur als het gaat om het verwarmen, koelen en ventileren van de woning.

Eenvoudige bediening

KITTEY wordt geïnstalleerd en volledig afgesteld op jouw woning en woonsituatie. Met de eey’oo app heb je 24/7 je huis onder controle. Je krijgt tips voor energiebesparing en wordt op de hoogte gehouden van noodzakelijke updates en onderhoud en energiebesparingstips. Ruimtes in je woning toch net iets koeler of warmer willen zetten? Je kunt het zelf allemaal eenvoudig bijstellen met de app.

Contact 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fokkerstraat 12, 3833 LD, Leusden

+316 19 44 26 68

KvK 59109149

Share This

Kittey is in ontwikkeling. Op dit moment wordt er data verzameld door een aantal pilot installaties. Na doorontwikkeling van Kittey zal deze in productie gaan. De verwachting is dat Kittey medio 2024 op de markt zal verschijnen.